AK Parti milletvekili aday adayı Hüsamettin Çetinkaya, Kumluca'daki STK temsilcilerini ziyaret etti.
Kumluca Belediye başkanlığı görevinden istifa ederek Ak Parti'den milletvekili aday adayı olan Hüsamettin Çetinkaya, çalışmalarına STK'lardan başladı. Kumluca Ticaret Borsası Başkanı Fatih Durdaş, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Günay, Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hakkı Salur, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Selçuk Çınar ve Ulaştırma Hizmetleri Şoförler Odası Başkanı Bayram İğneli'yi ziyaret eden Başkan Çetinkaya, görevlerinde başarı diledi.
Hüsamettin Çetinkaya, "İlçemizde faaliyet gösteren odalarımız seçim süreci yaşadı. Bu süreç tamamlandı. Yeni oda başkanı olan arkadaşlarımız da oldu. Görevinde kalanlar da oldu. Bu dönemde Kumluca Belediyesi olarak festival hazırlıkları ve festivalin gerçekleştirmesiyle meşgul oluyorduk. 26 Nisan günü 27'nci dönem Antalya Ak Parti milletvekilliği aday adaylığı için istifa ettim. Bundan sonra 24 Haziran'a kadar ilçemizdeki ve bölgemizdeki tüm sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceğim. Bu işe Kumluca'dan başlamak istedim. Hem yeni seçilen ve seçim süreci yaşayan başkanlarımıza hayırlı olsun demek istedim" dedi.
Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Günay, "Siz ziyaretimize gelmeden önce biz de batı Antalya bölgesinde faaliyet gösteren STK'ların temsilcileriyle toplantı yaptık. Bu toplantı sonucunda ortak bir basın açıklaması yaptık. Geçen dönemlerde bu tür bir açıklama yapmıştık. Partilerimizden şunu istiyoruz; batı Antalya bölgesinden seçilen sıradan bir aday istiyoruz. Biz batı Antalyalı STK'lar olarak bizi temsil etmeyecek adaylara oy vermek istemiyoruz. KUTSO olarak Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerimizde 3 bin 500 üyemiz var. Güçlü bir odayız. Her ilçede değişik meslek kuruluşlarının temsilcisi odalarımız var. Mantıklı olmak gerekiyor. Hüsamettin Çetinkaya olarak seçilecek bir sıraya konulursanız sonuna kadar arakanızdayız başkanım" dedi.
(DHA)
 
Editör: TE Bilisim