Antalya’nın Kaş İlçesi CHP İlçe Teşkilatı, yaşanan korovnavirüs salgınında dayanışma ve yardımlaşmayı artırmak için düzenlediği kampanyada topladığı 3 tona yakın sebzeyi, Korkuteli’ne gönderdi. CHP Kaş İlçe Teşkilatı daha öncede Kepez’e, Nisan ayında 5 ton sebze göndermişti.
    CHP Kaş İlçe Teşkilatı, koronavirüs günlerinde ilçe teşkilatlar arasında yardımlaşma ve dayanışmayı artırmak için ikinci kez bir dayanışma kampanyası düzenledi. Kaşlı çiftçilerden dayanışma ve yardımlaşma sebze topladı. Kaş’a bağlı Çavdır, Palamut ve Çayköy mahallerinden biber, Ova Mahallesi’nden domates ve Patara Mahallesi’nden salatalık topladı. Toplanan 3 tona yakın sebze, bir kamyonla Korkuteli’ne gönderildi. Sebzeyi, CHP Kaş İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Beydoğan tarafından Korkuteli’ne götürerek CHP Korkuteli İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır ve ilçe yöneticilerine teslim etti. Sebzeler, Korkuteli’nde 400 aileye 2,5 kg biber, 2,5 kg domates ve 2,5 kg salatalık olarak, poşetlenerek dağıtıldı.
    CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan yaptığı konuşmada”İnsanımız  ülkemizde, Antalyamızda koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiriyor. Bugünlerde yapacağımız tek şey yardımlaşma ve dayanışma. CHP Kaş İlçe Teşkilatı olarak Korkuteli’ndeki hemşerilerimize, bu mübarek Ramazan ayında çam sakızı, çoban armağanı Kaşlı üreticilerin bağışladığı sebzeleri gönderdik. Öncelikle Kaş’ın yardımsever, sıcakların başladığı,  koronavirüs salgını günlerinde üretmeye devam eden çiftçi kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Yardım onların, biz aracıyız” dedi.
 
Editör: TE Bilisim