Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek, bir dönem CHP'den milletvekili aday adayı olan Gül Ustaer ve CHP eski İl Başkan Yardımcısı Ercan Akbulut'un oğlu Mehmet Akbulut'un geçirdikleri kaza ve rahatsızlıkları nedeniyle yoğun bakımda tedavileri sürüyor. CHP'liler yoğun bakımdaki 3 ismin yoğun bakımdan çıkıp sağlığına kavuşacağı güzel haberleri bekliyor.
CHP Antalya'da parti üyeleri şu an yoğun bakımda olan koronavirüs tedavisi sonrasında akciğerlerinde oluşan rahatsızlık nedeniyle tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçen haziran ayında evinin balkonunda dengesini kaybedip düşen CHP'li Gül Ustaer ve 2 gün önce trafik kazası geçiren CHP eski İl Başkan Yardımcısı Ercan Akbulut'un oğlu Mehmet Akbulut'tan gelecek iyi ve güzel haberleri bekliyor.
BAŞKAN BÖCEK'İN KLİNİK SEYRİ STABİL
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 17 Ağustos'ta koronavirüs testi sonucunun pozitif çıkmasının ardından özel bir hastanede tedaviye alındı. Durumunun kötüye gitmesi üzerine Böcek, 7 Eylül'de yoğun bakımda uyutuldu. Koronavirüs tedavisinin ardından astım rahatsızlığı ve akciğerlerindeki yırtılma nedeniyle tedbir amaçlı uyutulan Başkan Böcek, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın isteği üzerine geçtiğimiz günlerde Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Bu sevkten kısa süre önce entübeden çıkartılan Başkan Böcek'in solunum kaslarındaki rahatsızlık nedeniyle daha iyi nefes alabilmesi için trakeostomi uygulandı. Şu an Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören Başkan Böcek'in klinik seyri stabil olarak devam ediyor.
CHP'Lİ USTAER 3 AYDIR YOĞUN BAKIMDA
Gül Ustaer, bir dönem CHP'den milletvekili aday adayı oldu. Prof. Dr. Mustafa Akaydın'ın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Antalya Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı Yardımcısı olarak görev yapan Ustaer, 15 Aralık 2019 tarihinde yapılan CHP Kaş İlçe Kongresi'nde başkan adayı olarak yarıştı. Ustaer seçimi kaybetmesine rağmen Kaş'ta ilçe başkanlığına aday olan ilk kadın unvanını elde etti. Turizmle uğraşan Gül Ustaer, geçen haziran ayında birinci kattaki evinin balkonundan dengesini kaybederek yaklaşık 1,5 metre yükseklikten beton zemine düştü. Ağır yaralı olarak Kaş Devlet Hastanesi'ne götürülen Ustaer, burada yapılan ilk müdahalenin ardından beyin kanaması teşhisiyle Kumluca Devlet Hastanesi'ne, ardından da ilçedeki özel bir hastaneye sevk edildi. Beyin ameliyatı yapılan Gül Ustaer'in yoğun bakımda tutulduğu ve durumunun stabil devam ettiği öğrenildi.
AKBULUT'UN SAĞLIĞI İYİYE GİDİYOR
CHP eski İl Başkan Yardımcısı Ercan Akbulut'un oğlu Mehmet Akbulut, 2 gün önce Havaalanı yolu üzerinde aracın kontrolünü kaybedip ters şeride girip kaza geçirdi. Lara'da özel bir hastanede yoğun bakımda tedavi gören Mehmet Akbulut'un beynindeki ödem nedeniyle uyutulduğu ve sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.
 
Editör: TE Bilisim