BADAK:“ANTALYA’DA YENİ BİR BAŞARI HİKAYESİ YAZACAĞIZ”
CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, PM toplantısı sonrasında ilan edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Adayı Muhittin Böcek ile ilçe belediye başkan adaylarına başarılar diledi. Budak, “Elele, omuz omuza verip hem Antalya Büyükşehir’e hem de aday gösterdiğimiz tüm ilçelere CHP bayrağını dikeceğiz. Antalya’da yeni bir başarı hikayesi yazmak için geliyoruz” dedi.
Budak, şu ifadelere yer verdi: “Parti Meclisi toplantımız sonrasında Antalya adaylarımızın açıklanmasıyla seçim startını verdik. Artık bundan sonra il ve ilçe örgütlerimizle birlikte sıkı bir çalışmayla el ele omuz omuza vereceğiz ve Antalya’da yeni bir başarı hikayesi yazmak için var gücümüzle çalışacağız.
CHP, insan odaklı sosyal demokrat belediyecilik anlayışının bütün unsurlarını halka hizmet için kullanan bir anlayışın temsilcisidir. Betona kurban edilen Antalya’yı, vizyon sahibi bir yönetimle dünya çapında bir marka haline getirmenin mücadelesini hep birlikte vereceğiz. Başta büyükşehir belediyesi olmak üzere aday çıkardığımız tüm ilçelere CHP bayrağını dikeceğiz. Tıpkı diğer şehirlerde olduğu gibi Antalya’yı da halkın derdine derman olan belediye başkanlarımızla yöneteceğiz. Buna inancım tamdır.”
Budak, daha önceki Parti Meclisi toplantısında adaylıkları açıklanan Manavgat Belediye Başkan Adayı Şükrü Sözen, Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül, Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Yılmaz ile son yapılan PM toplantısında adaylıkları açıklanan Antalya Büyükşehir Belediyesi Adayı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Turgay Genç, Finike Belediye Başkan Adayı Mustafa Geyikçi, İbradı Belediye Başkan Adayı Serkan Küçükkuru ve Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım’a başarılar diledi.
 
 
 
Editör: TE Bilisim