Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplam değeri 1 milyar 157 milyon lira olan 82 projenin toplu açılışı yapmak için 7 Ocak Cumartesi günü Antalya'ya geliyor.
Toplu açılış töreninin Kepez Spor Salonu önündeki miting alanında yapılacağını söyleyen AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, "Cumhurbaşkanımızı bundan önce olduğu gibi Antalyamıza yakışır bir şekilde karşılamak için tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum" dedi.
HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Antalya programı için AK Parti İl Teşkilatı'nda hazırlıklar devam ediyor. AK Parti'de İl Başkanı Taş'ın başkanlığındaki toplantıya, MKYK üyeleri, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri ve ana kademe üyeleri katıldı. Hazırlık ve saha çalışmalarının sürdüğünü, eksiksiz bir organizasyon için çalıştıklarını belirten İl Başkanı Taş, "Bu heyecanı özlemiştik. Mitingler bizim düğünlerimizdir. Bundan önce olduğu gibi Antalyamıza yakışır şekilde Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız. Teşkilatlarımızla birlikte bayram havasında bir toplu açılış ve miting için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm hemşehrilerimizi toplu açılış törenine davet ediyorum" diye konuştu
Editör: TE Bilisim