Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 12 Ağustos'ta Isparta'da açılış ve miting yaptıktan sonra Antalya'ya gelecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 12 Ağustos Cumartesi günü Isparta'ya gelecek. Isparta'da fabrika açılışı yapacak olan Erdoğan, ardından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda halkla mitingde buluşacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Isparta'daki programın ardından Antalya'ya geçiş yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da Dünya Tekvando Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Nur Tatar Askari ile eşi İranlı tekvando şampiyonu Mehran Askari'nin düğününe katılacak. Cam Piramit'teki düğüne akşam saatlerinde katılacak Erdoğan, daha önce madalya kazandıktan sonra kendisini ziyaret eden Nur Tatar Askari'ye düğününe katılacağı sözünü vermişti. Askari çiftinin nikahını ise 9 Mart'ta Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel kıymıştı.

ANTALYA'DA PARTİLİLERE SESLENECEK

Düğünün ardından geceyi Antalya'da geçirecek Erdoğan, 13 Ağustos Pazar günü ise saat 15.00'te Ak Parti Antalya İl Başkanlığı'nın Expo 2016 Kongre Merkezi'nde düzenleyeceği İl Danışma Meclisi'ne katılacak. Burada partililerle buluşacak olan Erdoğan'ın aynı gün Antalya'dan ayrılması bekleniyor.
 
Editör: TE Bilisim