DEMRE BELEDİYE BAŞKANINDAN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA SINAVA HAZIRLIK SETİ
 ÖĞRENCİLERE, SINAVA HAZIRLIK SETİ
  Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, üniversiteye hazırlanan öğrencilere sınava hazırlık seti hediye etti.
Antalya’nın Demre İlçesi Belediye Başkanı Okan Kocakaya, ihtiyacı olan üniversite adaylarına sınava hazırlık seti hediye ediyor. Demre Belediyesi Sosyal Medya Hesabı’ndan yapılan duyuruda ihtiyaç sahibi olan öğrencilere, istediği sınava hazırlık seti hediye edileceği duyuruldu. Belediyeye müracat eden üniversiteye hazırlanan öğrencilerin istediği hazırlık setleri tespit edildi. İstedikleri soru bankası, matematik, Türkçe, sosyal bilgiler ve fen bilgisi setleri yayınevlerinden satın alınarak öğrencilere dağıtıldı. Bir grup öğrenciye istedikleri setler, Belediye Meclis Salonu’nda sosyal mesafe kurallarına uyularak dağıtıldı.
   Hazırlık seti dağıtım töreninde bir konuşma yapan Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya yaptığı konuşmada”Bu sınav sizin geleceğiniz. Dileğimiz, arzumuz bu sınavda başarılı olmanız.  Biz setleri sınav Temmuz ayında yapılacağı açıklandığı için iki ay önce dağıtmak istedik. Ama sınav tarihi değişince biraz geç kaldık. Bu nedenle biraz şansızlık yaşadınız. Şunu unutmayın. Koşullar herkesi için aynı. Biraz daha çok çalışmanız gerekecek. Demre Belediyesi ve Belediye Başkanı Okan Kocakaya olarak eğitim yaşamınızın her aşamasında sizlere yardımcı olmak, eğitiminize katkıda bulunmak bizim en başta görevimiz” dedi.
  Ardından öğrencilerle sohbet ederek, meslek konusundaki düşüncelerini dinledi. Öğrencilerde;  hazırlık setleri için Başkan Kocakaya’ya teşekkür ettiler.
   
 
Editör: TE Bilisim