Antalya’nın Demre İlçesi Devlet Hastanesi’ne yeni cerrah atandı. Demre Devlet Hastanesi’nde cerrah olarak görev yapan cerrah Günhan Can’ın Atatürk Devlet Hastanesi’ne atanmasının ardından yerine cerrahi uzmanı  Murat Kağan Bilge atandı.
Yeni cerrahi uzmanı Murat Kağan Bilge, Antalya doğumlu. Orta öğrenimini Yusuf ziya Öner fen Lisesi’nde yaptı.  İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp fakültesi’ni bitirdi. Cerrahi ihtisasını Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaptı. 2019 yılı sonunda cerrahi uzmanı oldu. İlk görev yeri olarak Demre Devlet Hastanesi’ne atandı. Evli ve bir çocuk sahibi olan Bilge’nin eşi Ceren Bilge de Demre Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yapıyor.
Yeni görevine başlayan cerrahi uzmanı Murat Kağan Bilge yaptığı konuşmada”Antalyalı’yım. Burası benim memleketim sayılır. En önemlisi eşim ilkokulu Demre’de okudu. Eşim ve ben buraya Demreliler’e hizmet için geldik. Tüm koşulları zorlayarak Demre Devlet Hastanesi’nde her türlü ameliyatı yapmaya çalışacağım. Demreliler’in başka yerlere taşınmasının önüne geçmek, en büyük çabamız olacak. Yeni bir hastanede göreve başladım. Yeni gelecek cihazlarla, yeni sağlanacak olanaklarla hizmetin iyisini vermek amacım olacak. Kapalı fıtık ameliyatlarına başlayacağım. Bunun bilinmesini istiyorum”dedi.
 
Editör: TE Bilisim