OKUL ÇALIŞANLARI İŞE BAŞLADI
    Demre Kaymakamı Murat Uz, ilçedeki okullarda görev yapacak 20 personelle bir araya geldi.
  Antalya’nın Demre İlçesi’nde İŞKUR tarafından görevlendirilen , Demre’deki 20 okulda görev yapacak olan 20 personelle bir toplantı yapıldı.
   Demre Kaymakamlığı Toplantı salonu’nda  Demre Kaymakamı Murat Uz Başkanlığı’nda yapılan toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, Milli Eğitim Şube Müdürü Selma Benli ve okullarda çalışacak 20 personel katıldı.
   Toplantıda bir konuşma yapan Demre Kaymakamı Murat Uz yaptığı konuşmada”Devletimiz size bir iş olanağı sağladı. Bu işe yapılan bir mülakatla seçildiniz. Yüzlerce kişi arasından bu işe layık görüldünüz. Görevinizi yaparken işinizin kıymetini bilin.  Öncelikle işinize zamanında gidin. Görev yaptınız okulda yöneticiler ve öğretmenlerle saygı içinde ilişkiler kurun. Okulda sadece işinize odaklanın. Görevinizi yapın. Göreviniz dışında başka işlere karışmayın. Görevinizi bne kadar iyi yaparsanız bizde mutlu oluruz. Sizlerde mutlu olursunuz. Görev verilen okulda çalışacaksınız. Başka mazeret üretmeyin. Ben bu okulu beğenmedim. Bu okul evime uzak. Ben bu işi sevmedim. Bu mazeretler üretmeyin. Başkalarına gitmeyin. Unutmayın çalışacağınız okullarda öğrenim gören her çocuk sizin çocuğunuz. Göreviniz gün boyu sürecek. Özveri içinde çalışın. Sizlere güveniyoruz” diyr konuştu.
 Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, bayanlara görevleri hakkında bilgi verdi. Sorulan soruları yanıtladı.
 Coşkun yaptığı konuşmada” Gittiğiniz okulda okul müdürleri sizlere görevlerinizi anlatacak. Okulu tanıtacak” dedi.
 
 
Editör: TE Bilisim