Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki tüm okulları ziyaret ederek her okula saksıda bir çiçek hediye etti.
 Antalya’nın Demre İlçesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçedeki tüm okulları ziyaret etti. Her okula saksıda bir çiçek hediye etti. Tüm öğretmenleri, ilçede düzenlenecek Öğretmenler Günü etkinliklerine ve 25 Kasım akşamı düzenlenecek yemeğe davet etti. Okulların ara tatilde olması, tüm öğretmenlerin seminer çalışmasında olması nedeniyle okullarda toplu halde bulunmasından yararlanan Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, ilçede eğitim öğretim yapan 38 okul ve 450 öğretmeni ziyaret etti. Öğretmenlerin yaklaşan Öğretmenler Gününü kutladı. Her okul müdürüne, okulda görev yapan tüm öğretmenler adına saksıda bir kutlama çiçeği hediye etti.
   Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun yaptığı konuşmada”24 Kasım Öğretmenler Günü, tatil olan Pazar gününe ve ara tatilin bitimine denk geliyor. Bu nedenle ilçemizdeki tüm çalışma arkadaşlarımın Öğretmenler Günü’nü önceden kutluyorum. 24 Kasım Günü sadece çelenk töreni düzenleyeceğiz. Etkinliklerimizi 25 Kasım pazartesi günü gerçekleştireceğiz. Arkadaşlarımızı aynı zamanda etkinliklerimize ve yemeğe davet ediyoruz. Ayrıca birer karanfil yerine, okulda öğretmenler odasını sürekli süsleyecek saksıda birer çiçek hediye ediyoruz” dedi.
 
Editör: TE Bilisim