10 GÜNDÜR KAYIP KEDİ, APARTMAN BOŞLUĞUNDA BULUNDU
    Demre ilçesinde, Mehmet Ergün'ün 10 gün önce kaybolan İran kedisi (Persian), 10 metrelik apartman boşluğunda bulundu. Halsiz olan kedi, beslendikten sonra Ergün'e verildi.
  Antalya’nın Demre İlçesi’nde daha önce kayıp ilanı verilen kedi, apartman boşluğunda bulunarak kurtarıldı. Demre İlçesi’nde yaklaşık 10 gün önce Mehmet Ergün’e ait olan İran Pers cinsi bir kedi kayboldu. Tüm aramalara rağmen kediyi bulamayan Mehmet Ergün, sosyal medyadan kayıp ilanı verdi. Ancak kedi bulunamadı. Öğleden sonra Demre İlçe Merkezi’ndeki Mustafa Masatlı Caddesi’ndeki Şahin Apartmanı ile Topkaya Apartmanı arasındaki 10 metrelik boşluktan kedi sesi duyuldu. Bunun üzerine harekete geçen bilişimci Haydar Duman ile muhasebeci Ahmet Şahin yaptıkları aramada 10 metre derinlikteki boşlukta kediyi gördü. Topkaya Apartmanı’nın birinci katı penceresinden boşluğa inen Ahmet Şahin, kediyi bir kutuya koyarak yukarıdaki Haydar Duman’a verdi. Kurtarılan kedi dışarı alındı. Önce kediye su verildi. Ardından  Haydar Duman tarafından bir lokantaya götürülerek, karnı doyuruldu.
  Kediyi kurtaranlardan bilişimci Haydar Duman yaptığı konuşmada”Kedi burada 10 gün aç susuz yaşamış. Zannederim toprak yemiş. Çok halsizdi. Ancak çok korkmuştu. Elime alınca saldırdı. Sevince sakinleşti. Önce su verdik. Sonra karnını lokantada ciğer ziyafeti çekerek doyurduk. Sahibi Mehmet Ergün’e haber verdik. Antalya’da imiş. Benim çocuğum bulundu diye çığlık attı. Akşam gelip alacak” dedi.
 
 
Editör: TE Bilisim