Demre Belediyesi bünyesinde çalışan İŞKUR personeline Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi.
   Antalya’nın Demre İlçesi Belediyesi bünyesinde çalışan İŞKUR personeline yönelik olarak, “ Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” adlı bir seminer verildi.
    Demre Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenen eğitim seminerine, Demre Belediyesi bünyesinde istihdam edilen 64 çalışan katıldı. Toplum Yararına Çalışma Proğramı’nda çalışan personele, 4857 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği uyarınca “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” konusunda bilgilendirme yapıldı. İş güvenliği uzmanı Nurettin Koç tarafından verilen seminerde, katılımcılara çalışma mevzuatı, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş yeri temizliği, iş kazası, iş düzeni ve meslek hastalıklarından doğan hukuki sonuçlar ve iş yerinde karşılaşılabilecek tehlikeler hakkında bilgilendirme yapıldı.  Yapılan bilgilendirme ile, İŞKUR personelinin en uygun departmanda istihdam edilmesi ve üst düzeyde verim alınması amaçlanıyor.
  Seminer sonrası verilen aranın ardından, katılımcılara verilen eğitimle ilgili olarak test sınavı uygulandı. Sınava katılan 64 personelin tamamı 70 puan sınırını aşarak balarılı bir performans sergiledi.
  
 
Editör: TE Bilisim