Demre ilçesinde 'torbacı' tabir edilen uyuşturucu şüphelilerine yönelik operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 5'i tutuklandı.
Antalya’nın Demre İlçesi’nde, Demre Cumhuriyet Başsavcılığı kordinesinde Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Demre ve Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Demre İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, torbacı olarak nitelenen uyuşturucu satıcılarına yönelik farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin adreslerinde ve üzerlerinde farklı miktarlarda bonzai, eroin, esrar, Hint keneviri tohumu ve bir hassas terazi ele geçirildi.
Şüphelilerden 24 yaşındaki  S. K ve yine 24 yaşındaki T. K poliste yapılan sorgularının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Diğer beş şüpheli ise Demre Cumhuriyet Savcılığı’nda yapılan sorgularının ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedildi. Mahkemeye çıkarılan 26 yaşındaki B. G, 30 yaşındaki A. D, 44 yaşındaki T. E, 37 yaşındaki A. R. A ve  33 yaşındaki G. Ç tutuklanarak Elmalı Cezaevi’ne gönderildi.
 
 
Editör: TE Bilisim