Antalya'nın Demre İlçesi'nde DEVA Partisi İlçe Kongresi yapıldı. Kongrede başkanlığa tek aday olarak katılan Kurucu İlçe Başkanı Murat Özek seçildi.
DEVA Partisi  Demre 1'nci Olağan Kongresi yapıldı. Demre Belediyesi Kültür Salonu'nda yapılan kongreye Demre'nin İyi Partili Belediye  Başkanı Okan Kocakaya, DEVA Partisi Antalya İl Başkanı Kıvanç Çetinkaya, DEVA Partisi Demre İlçe Başkanı Murat Özek, CHP Demre İlçe Başkanı Mete Hakan Caner, İyi Parti Demre İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, SP Demre İlçe Başkanı Nuri Tural, DEVA Partisi il ve ilçe yöneticileri, delegeler, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Divan başkanlığını Erdem Ateş'in yaptığı kongrede konuşan İlçe Başkanı  Murat Özek, ülkenin tarihinde eşi benzeri görülmemiş orman yangınları ile karşı karşıya olduğunu, herkesin evi, yurdu ve anılarının yandığını söyledi. "Kısacası insanlık yanıyor" diyen İlçe Başkanı Murat Özek, "Sadece yanan ormanlar değil, ülkemiz her alanda yangın yeri gibi oldu. Ülkemizdeki her alandaki yangını söndürmek için yeni bir başlangıç yapalım. Bu başlangıcı DEVA Partisi ile yapalım" dedi.
DEVA Partisi Antalya İl Başkanı Kıvanç Çetinkaya da, 6'ncı kongrenin Demre'de yapıldığını belirterek, "Ülkemizin bu sorunlar yumağından kurtuluş ateşini, kurtuluş reçetesini uygulamaya geliyoruz" diye konuştu.
Yapılan seçimde DEVA Partisi Demre Kurucu İlçe Başkanı Murat Özek, oy kullanan 13 delegenin tamamının oyunu alarak DEVA Partisi'nin seçilmiş ilk Demre İlçe Başkanı oldu. İlçe yöneticiliklerine Durdali Özdemir, Hüseyin Alkan, Emin Arısoy, Abdullah Soydan, Emine Gümrü, Adile Demirel, Yasin Ertaş, Hayrettin Boyalı, Osman Örtülü ve Hüseyin Denizaltı seçildi.
 
Editör: TE Bilisim