Antalya'nın Elmalı ilçesinde koronavirüs salgını ve Ramazan ayı dolayısıyla Elmalı merkez ve ilçeye bağlı 60 mahallede ihtiyaç sahiplerine belediye tarafından bin adet gıda paketi dağıtımına başlandı.
Elmalı Belediyesi, koronavirüs salgını ve Ramazan ayı dolayısıyla toplam 60 mahallede bin gıda paketi dağıtacak. Gıda paketlerinin içinde sıvı yağ, çay, pirinç, makarna, şehriye, kırmızı mercimek, zeytin, Kemal Paşa tatlısı, nohut, kuru fasulye, toz şeker, hurma, salça, bulgur, un ve bisküvi bulunuyor.
Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, "Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal Hizmet Birimi'nin yaptığı çalışma sonrası, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize gıda yardımı yapıyoruz. Koronavirüs salgını başlangıcında başlattığımız çalışmayı, Ramazan ayında da sürdürüyoruz. Ramazan Bayramı'na kadar toplam bin adet gıda kolisini, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaştırmış olacağız. Belediye Vefa Destek ekibimiz, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize gıda paketlerini teslim ediyor. İhtiyaç sahibi olup da kendisine ulaşılamayan hemşehrimiz varsa, belediyenin 444 86 18 nolu telefonundan veya sosyal medya hesabımdan paylaştığım benim kişisel telefonumdan ulaşabilir. Bayram sonrası da hemşehrilerimizin yardımına koşmaya devam edeceğiz" dedi.
 
Editör: TE Bilisim