Elmalı ilçesi sınırları içinde işitme kaybı yaşayan, gelir durumu düşük vatandaşlar için 'Elmalı'da Duymayan Kalmayacak' adlı proje hayata geçirildi.
Projenin startını, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk verdi. Proje kapsamında, işitme cihazı ihtiyacı olan dört kişiye, işitme cihazı hediye edildi. Proje kapsamında işitme kaybı yaşayan, ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara, işitme cihazı ücretsiz verilecek. Proje ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yaşam kalitesinin yükseltilmesi amaçlanıyor.
Metin Erkan, Zeliha Akbaş, Mehmet Kiriş ve İsmail Kılınç adlı işitme sorunu yaşayan vatandaşlara işitme cihazlarını hediye eden Başkan Halil Öztürk, "Vatandaşlarımızın sağlığı ve yaşam kalitesi bizim için çok önemli. Bir de gelir durumu düşük, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızsa, vermemiz gereken önem bir kat daha artıyor. Ne yazık ilçemizde işitme sorunu yaşayan, gelir durumu düşük birçok vatandaşımız var. Bunu göz önüne alarak, ilçemizde faaliyet gösteren, hayırsever bir firmanın da katkıları ile bu sorunu çözmek için yola çıktık" dedi.
Editör: TE Bilisim