Antalya'nın Elmalı ilçesinde 'Gönül Mağazası' adıyla bir giyim mağazası açıldı. Elmalı Belediyesi tarafından açılan mağazada Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz alışveriş olanağı sağlanıyor.
Elmalı Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelerin giysi ihtiyacını gidermek, bayrama çocukları ile mutlu girmelerini sağlamak için 'Gönül Mağazası' açıldı. Mağazada, 'Gönülden gönüle' sloganıyla hayırseverlerin bağışladığı giysiler, ihtiyaç sahipleriyle buluşturuluyor. Mağazada, çocuk, genç ve yetişkin olmak üzere yazlık giysiler, ayakkabılar ihtiyaç sahiplerine hediye ediliyor. Mağazadaki giysilerin yaklaşık yüzde 90'ı yeni, yüzde 10'u ikinci el giysilerden oluşuyor. Mağazada iki kadın görevli hizmet veriyor. Her yaş grubuna hitap eden mağaza arife günü akşamına kadar gündüz 08.30 ile 17.30 arasında, akşamları da 21.00 ile 23.00 saatleri arasında hizmet verecek. Mağaza arife günü akşam saat 23.00'te kapatılacak.
Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, "Gönülden gönüle sloganıyla açtığımız mağazamız, hayırseverlerle koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren Elmalılı hemşehrilerimizi buluşturuyor. Mağazamızda hayırseverlerin bağışladığı giysilerle, ayakkabılarla ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin, çocuklarımızın, gençlerimizin Ramazan Bayramı'na mutlu bir şekilde girmelerini sağlamaya çalışıyoruz. İlçemizde yardımlaşma ve dayanışma duygusunu yaygınlaştırmaya, gönüllere dokunmaya çalışıyoruz. Hemşehrilerim şunu bilmeli. İhtiyacım var diyen herkes, çocuklarını da alarak mağazamızdan çekinmeden giysi ve ayakkabı ihtiyacını karşılayabilir. Bu mağaza Elmalılı hemşehrilerimizin. Bu arada bu gönül köprüsüne katılmak isteyen ekonomik durumu iyi olan Elmalılı hemşehrilerimizin katkılarını da bekliyoruz" dedi.
 
Editör: TE Bilisim