Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü dolayısıyla Demre Belediyesi'nin düzenlediği konserde, Gripin Grubu, Demrelileri coşturdu. Grubun söylediği şarkılara eşlik eden Demreliler, bayram coşkusunu yaşadı.
Demre Belediyesi'nin Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü dolasıyla düzenlediği konserde, Gripin Grubu sahne aldı. Noel Baba Meydanı'nda düzenlenen konseri Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Cumhuriyet Başsavcısı Salman Oğuz Baltacıoğlu, CHP İlçe Başkanı Mete Hakan Caner, belediye meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin aralarında bulunduğu yaklaşık 5 bin kişi izledi. Konser alanına gelen izleyiciler HES kodu sorgulaması yapılarak alana alındı. Maskesi olmayanlara maske dağıtıldı, eller dezenfekte ettirildi. Çocuklara ise Türk bayrağı dağıtıldı.
Gripin konseri, solist Birol Namoğlu'nun söylediği 'Yalnızlığın çaresini bulmuşlar' parçası ile başladı. Konser, 'Nasılım biliyor musun', 'İstanbul', 'Beş kahpe', 'Ebruli', 'Durma yağmur durma', 'Aşk nereden nereye', 'Muhtemel aşk' parçaları ile devam etti ve 'Dalgalandım da duruldum' şarkısı ile sona erdi. Grup toplam 18 parçayı seslendirdi. Konser sırasında Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, grubun solisti Birol Namoğlu'na keçiboynuzu pekmezi ikram etti ve kaşıkla yedirdi. Konser sonunda Belediye Başkanı Okan Kocakaya, grup adına solist Birol Namoğlu'na bir teşekkür plaketi, çiçek ve grup üyelerine birer atkı hediye ederek, teşekkür etti.
Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Bugün Türk ulusunun özgürlüğüne giden yolda kazanılan Başkomutanlık Meydan Savaşı'nın 99. yıl dönümü. 30 Ağustos'ta kazanılan zaferle Anadolu'ya göz koyan emperyalist ülkeler, ülkemiz topraklarından kaçmışlar, 9 Eylül 1922 günü İzmir'de denize dökülmüşlerdir. 30 Ağustos'ta kazanılan zaferle Türkiye Cumhuriyeti'ne giden yol açılmıştır. Bu yıl 29 Ekim günü Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 98. yılını daha büyük bir coşku ile kutlayacağız. Üç gün sürecek Coşkulu kutlamalar yapacağız. Bu coşkulu akşamda Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu yurdu bize vatan olarak bırakan tüm şehitlerimizi saygıyla rahmetle anıyoruz" dedi.
Editör: TE Bilisim