MİSS Tourism Turkey’de birincilik derecesi alan ve ODTÜ Sosyoloji bölümü öğrencisi olan Hazal Çakmak, hedefinin Miss Turkey Güzellik yarışmasında dereceye girmek olduğunu söyleyerek kendisine güvendiğini belirtti.

Miss Tourism Turkey’de birincilik derecesi alan ve ODTÜ Sosyoloji bölümü öğrencisi olan Hazal Çakmak, İzmir Kız Lisesini bitirdi.53,5 kilo olan genç model seyahat etmeyi, yüzmeyi, dans etmeyi seviyor.
İzmirli model Hazal Çakmak, gelecekteki hedefinin uluslararası başarıları ile çok konuşulan model olmak istediğini belirtiyor. Hazal Çakmak'ın en büyük amacı ise uluslararası güzellik ve modellik yarışmalarında 'ye başarılar kazandırmak. Hazal Çakmak kendine güvenen, güçlü erkeklerden hoşlanıyor. Sadece kas yığını olan şişirilmiş egolu erkeklerden uzak durduğunu söylüyor. Hazal Çakmak'ın en Tv Dizi Yada Sinema sektöründe kenine yer bulmayı ve aynızamanda Modellik konusunda Başarılarına yenilerini eklemek istiyor Aldığı bir kaç  Film tekliflerini degerlendirdigini ve güzel senaryolar olursa oynayabilecegini söyleyerek kariyerimin başlangıcında şimdiden başarılı olabilecegi ida ediyor.
Editör: TE Bilisim