Antalya’nın Kaş İlçesi’nin Ak Partili Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın özel kalem müdürü Ali Yılmaz evlendi. Yılmaz yaşamını coğrafya öğretmeni Özlem Yavuz ile birleştirdi. Ali Yılmaz – Özlem Özkan çiftinin nikahını, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş kıydı.
   Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın göreve geldiğinden bu yana özel kalem müdürlüğünü yürüten Ali Yılmaz, yaşamını coğrafya öğretmeni Özlem Özkan ile birleştirdi. Çiftin düğünleri, Kaş Belediyesi Akçagerme Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Düğüne Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Ak Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin, Ak Parti Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, belediye meclisi üyeleri, mahalle muhtarları, belediye çalışanları ve yaklaşık bir kişi katıldı. Genç çiftin nikahını, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş kıydı. Gelin Özlem Özkan’ın nikah şahitliğini Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, damat Ali Yılmaz’ın nikah şahitliğini Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş yaptı. Başkan Ulutaş, evlilik cüzdanını Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a verdi. Taş da evlilik cüzdanını gelin Özlem Yılmaz’a teslim etti.
   Başkan Ulutaş nikahta yaptığı konuşmada” Yakın çalışma arkadaşım, çalışma yaşamımda her an yanımda olan Sevgili Ali ile Özlem kızımızın nikahını kıymak, bana farklı bir heyecan verdi. Kendilerine mutluluklar diliyorum. Her iki aileye de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
   Nikahın ardından genç çift, birlikte zeybek oynadı. Gece boyunda dostları ile birlikte dans edip, oynadılar.
    
 
Editör: TE Bilisim