Antalya'nın Kaş ilçesinde, Manavgat yangınında zarar görenler için seferberlik ilan edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kaş Belediyesi tarafından yürütülen yardım kampanyalarında Kaşlılar tek yürek oldu.
Kaş’ta, Manavgat'ta meydana gelen yangın felaketinde zarar görenler için yardım kampanyası başlatıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ATASEM Kurs Merkezi ve Kaş Belediyesi'nde yardım merkezleri oluşturuldu. Kaş Belediyesi'nin oluşturduğu yardım merkezinde toplanan yardımlar, özel olarak ayrılarak paketlendi. Sıvı yağ, çay, şeker, un, tuz, zeytin, medikal malzeme, konserve, şampuan, deterjan, sıvı ve katı sabun, içecek, su, çöp poşeti, salça, makarna, bulgur, pirinç, şehriye, mercimek, hazır çorba, bebek maması, ıslak mendil, atıştırmalık, hayvan mamaları, oyuncak, karpuz, kavun, kuru soğan ve patatesten oluşan malzemeler Kaş Belediye görevli ekipleri, esnaflar ve vatandaşlar tarafından özel olarak paketlendi. Kaş Belediye araçları başta olmak üzere Kaşlı esnaflardan  ve vatandaşların ücretsiz olarak sağladığı kamyonlara yüklenen malzemeler, belediye görevlileri, esnaf ve vatandaşların  eşliğinde Manavgat Belediyesi Koordinasyon Merkezi'ne gönderildi.
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş " Kaş Belediyemiz öncülüğünde Kaşlı esnaf ve vatandaşlarımız yaptıkları yardımlar, Manavgatlı kardeşlerimizin yarasını sarmak için yardım yağdı. İlk etapta esnafımızın ve vatandaşlarımızın yaptıkları yardımlardan oluşan yiyecek, içecek, gıda, medikal malzemeler vb oluşan 11 kamyon  yardım malzemeyi kamyonlarla görevlilerimizle birlikte  gönderdik. Kampanyamız devam edecek. Manavgatlı kardeşlerimizin yarasını hep birlikte saracağız. Manavgat'ı hep birlikte yeniden inşa edip, yeniden yeşertmek içi, Manavgat için bir çağrı ile seferber olan Kaş’ın güzel yürekli insanlarına teşekkür ediyoruz" dedi.
 
 
Editör: TE Bilisim