KAŞLI GÜREŞÇİLER BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR
Kaş Belediye Güreş Kulübü güreşçileri, Denizli Merkez Efendi Belediyesi tarafından düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinde 2 madalya kazandı.
Kaş Belediye Güreş Kulübü güreşçilerinden Minik-1 Boy’da güreşen Süleyman Tufan ile Deste Küçük Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, ata sporu güreşte kazanılan başarının memnuniyet verici olduğunu söyledi. Her zaman spora ve sporcuya önem verdiklerini belirten Başkan Ulutaş, turnuvalarda kürsüye çıkan, dereceye giren güreşçileri kutladı.
Kaş Belediye Güreş Kulübü takımının hocası Barış Alagöz ile sporcular da kendilerine destekleri dolayısıyla Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’a teşekkür etti. Başarılı güreş hocası Alagöz yaptığı konuşmada”Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen ve bizlere her zaman destek veren Kaş Belediye Başkanımız sayın Mautlu Ulutaş’a ve bizleri destekleyen herkese çok teşekkür ederiz. 1-3 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan tarihi Kırkpınar güreşlerinde güreşçilerimiz başarılı olmak için hiç durmadan çalıştılar. 1 Temmuz Cuma günü başlayacak olan tarihi Kırkpınar güreşlerini güreşçilerimiz hazır ve rakiplerini bekliyorlar. Amacımız başarılı olmak”dedi.
 
 
 
Editör: TE Bilisim