1-7 EKİM TARİHLERİNDE KUTLANAN CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KAŞ’TA YAPILAN ETKİNLİKLERLE DEVAM EDİYOR
1-7 Ekim tarihlerinde kutlanan Camiler ve Din Görevlileri haftası Kaş İlçesi’nde ilçe müftülüğü tarafından koronavirüs salgını nedeniyle sade tören ve etkinliklerle kutlanıyor.
KAŞ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN KAŞ KAYMAKAMI YAZICI’YA ZİYARET
Kaş İlçe Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle oluşturulan heyet Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcıyı ziyaret etti.
Kaş Müftüsü Turgut Topaloğlu, Diyanet-Sen Başkanı Ümit Esemen, ve Türkiye Diyanet Vakıf-Sen Kaş İlçe Başkanı Ali Karaardıç, Kaş İlçe Müftülük Şefi Muhiddin Tüzer, Kaş Merkez Kuran Kursu Öğreticisi Hatice Onat, müftülük çalışanları ile birlikte 1-7 Ekim tarihlerinde kutlanan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kaş İlçe Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı’ yı makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette Kaymakam Yazıcı yaptığı konuşmada '' Tüm Diyanet Çalışanlarının ve sizlerin nezdinde Kaş'da görev yapan din görevlilerinin haftasını tebrik ediyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu ise 1-7 Ekim tarihlerinde kutlanan Camiler ve Din Görevlileri haftasında yapılacak etkinlikler hakkında Kaymakam Şaban Arda Yazıcıya bilgi verdi ve karşılıklı hediye takdimleri ile ziyaret son buldu.
 ÜLKÜ OCAKLARI EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI KAŞ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN KAŞ MÜFTÜLÜĞÜNE ZİYARET
Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı Kaş ilçe Başkanlığı tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kaş İlçe Müftülüğe ziyaret gerçekleştirildi.
Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Bekir Baynurlar ve Ülkü Ocakları İlçe Başkan yardımcısı Yusuf Çoban tarafından gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu ve Daire çalışanları ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür etti.
 DİN GÖREVLİLERİ KAHVALTI DA BULUŞTU.
Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu, Kaş İlçe Müftülüğünde çalışan personel ve çalışanları, Kur'an Kursu Öğretmenleri ve aileleri kahvaltı da bir araya geldi.
Kaş Belediyesi İnce Boğaz Tesislerinde Müftülüğünce tertip edilen kahvaltıya Kaş Cumhuriyet Savcısı Muhammet Onat, Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu, Kaş İlçe Müftülüğü Vaizi Sedat Turhan, Müftülük Şefi Muhiddin Tüzer, Daire Çalışanları ve Kur’an Kursu Öğretmenleri ve aileleri katıldı.
Program sonrasıkısa bir konuşma yapan Müftü Topaloğlu yaptığı konuşmada " 1-7 Ekim tarihlerinde kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftasının Camiamıza hayırlı olmasını diliyor, Din Görevlileri haftasını tebrik ediyorum " dedi.
Proğram sonunda İlçe Müftülüğü tarafından Din görevlilerine ve eşlerine karanfil ile kitap hediye edildi.
KAŞ İLÇE MÜFTÜLÜNDEN YEŞİLKÖY MAHALLESİNDE ETKİNLİK
Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Kaş İlçesi’nin Yeşilköy Mahallesi Din Görevlileri ve emekli imamları ile buluştu. Daha sonra İnşaat halindeki Yeşilköy Mahallesi Merkez Camii'nde incelemelerde bulunan Topaloğlu, Din görevlilerimizle bu hafta yapılacak olan etkinlikler hakkında konuştu ve Din Görevlileri Haftasının Müftülük Camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
 
Editör: TE Bilisim