KAŞ’IN YEŞİLKÖY MAHALLESİNDE YEŞİLKÖY HALK TİYATROSUNDAN 27 EYLÜL PAZARTESİ GÜNÜ KANLI NİGAR ADLI OYUN SAHNELENECEK. 28 EYLÜL SALI GÜNÜ İSE KAŞ iLÇE merkezi antik tiyatro’da sahnelenecek. Kaş Kültür Evi’nde 24 EYLÜL CUMA GÜNÜ TOPRAK ANA’YA ŞÜKRAN SERGİSİ AÇILIŞI YAPILACAK
 Kaş’ın Yeşilköy Halk Tiyatrosu Kanlı Nigar adlı oyunu önce Kaş İlçesinin Yeşilköy Mahallesinde ve daha sonra Kaş Merkez Antik Tiyatro’da sahneleyecek.
 Kaş İlçesi’nin Yeşilköy Halk Tiyatrosu 27 Eylül Pazartesi günü akşam saat 20:30’da Kaş’ın Yeşilköy Mahallesi’nde Kanlı Nigar adlı komedi oyunu sahneleyecek. 28 Eylül Salı Günü akşam saat 20:30’da ise Kaşlı tiyatro severlere Kanlı Nigar adlı oyunu Kaş Antik Tiyatro’da sahneleyecekler. Yetkililer tiyatro severleri 27 ve 28 Eylül Pazartesi ve Salı günü sahnelenilecek olan komedi Kanlı Nigar oyununu izlemeye davet ettiler.
KAŞ KÜLTÜR EVİ’NDE TOPRAK ANA’YA ŞÜKRAN SERGİSİ
Kaş Kültür Evi’nde 24 Eylül Cuma Günü Toprak Ana’ya Şükran Sergisi açılacak. Saat 17:00’de açılacak olan yağlı boya resim sergisinin açılışının ardından sanatçı Sezaver Seçki tarafından kitap imza gününde kitaplarını imzalayacak. Yetkililer 24 Eylül Cuma Günü açılacak olan sergi ve kitap imzalama gününe bütün vatandaşları davet ettiler.
 
Editör: TE Bilisim