'Mendilim Kekik Kokuyor' filminin yönetmeni Kadir Bozkurt, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti. Bozkurt, ilerleyen zamanlarda Likya ile ilgili bir film çekmek istediğini iletirken, Başkan Topaloğlu da buna destek vereceklerini söyledi.
Çekimlerinin bir bölümü Kemer'de yapılan 'Mendilim Kekik Kokuyor' filminin yönetmeni Kadir Bozkurt, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Şener Gürler, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkan Yardımcısı Volkan Yorulmaz da yer aldı.
Çanakkale Savaşı'nı anlatan ve 6 Mart'ta vizyona girecek olan filmin yönetmeni Bozkurt, desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti. Bozkurt, ilerleyen zamanlarda Likya ile ilgili bir film çekmek istediğini de belirtti. Türkiye'nin ve dünyanın en önemli yürüyüş yolları arasında gösterilen Likya Yolu'nun önemli bir kısmının Kemer'den geçtiğini aktaran Bozkurt, film için Kemer Belediyesi, KETAV ve KETOB ile iş birliği içerisinde olacaklarını kaydetti.
Başkan Necati Topaloğlu da Mendilim Kekik Kokuyor filminin 6 Mart'ta vizyona gireceğini hatırlatarak, "Çanakkale Savaşı'nı anlatmasından dolayı güzel bir film. Çekimlerinin bazı sahneleri, Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Kemer'de yapıldı. Kemer'in her alanda adının duyulması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Yönetmen Kadir Bozkurt, bundan sonra da Likya filmi çekmek istedi ve bizden destek istedi. Biz de kendilerine KETAV ve KETOB ile ortaklaşa destek verebileceğimizi aktardık. Kemer'i tanıtmak için çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah hayırlı olur" dedi.
 
Editör: TE Bilisim