Antalya'da bu yıl 16'ncısı düzenlenen Uluslararası Antalya Kum Heykel Festivali, 'Kayıp Şehir Atlantis' temasıyla devam ediyor. Farklı büyüklüklerde 100'ün üzerinde heykelin bulunduğu festival, hava şartlarının el verdiği sürece ziyarete açık olacak.
Turizm kenti Antalya'da, 1 Temmuz günü 16'ncı kez kapılarını açan ve her yıl farklı konseptle hazırlanan Uluslararası Antalya Kum Heykel Festivali, 'Kayıp Şehir Atlantis' temasıyla ziyaretçi kabul etmeye devam ediyor. Yerli ve yabancı binlerce ziyaretçinin gezdiği ve bol bol fotoğraf çektiği festival, hava şartlarının el verdiği sürece ziyaretçi kabul etmeye devam edecek.
Yılın 12 ayı açık olduklarını belirten Festival Direktörü Cem Karaca, yeni sezon hazırlıklarının da festival devam ederken yapılacağını anlattı. Yeni heykellerin yapım aşamasına turistlerin eşlik etmesini istediğini anlatan Karaca, "Bulunduğumuz bölge Lara bölgesi. Burası mikro iklimi nedeniyle çok yağmur almayan bir konumda. Bu nedenle heykeller yıpranmıyor. Biz yeni konseptimizin hazırlıklarına başladık. Henüz fikir aşamasındalar. Önümüzdeki yıl mart ayında yapımına başlanacak. O zamana kadar 'Kayıp Şehir Atlantis' gezilip görülebilecek" dedi.
 
Editör: TE Bilisim