Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'nın Ak Parti'den milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesinin ardından yerine Ak Partili meclis üyesi Yusuf Göven seçildi.
 
 
 
Kumluca Belediye meclisi, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'nın Ak Parti'den milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesinin ardından, yeni başkanı seçmek için olağanüstü toplandı. 25 üyenin yer aldığı mecliste, Ak Parti avukat Yusuf Göven'i, CHP ise avukat Feride Salur Güleç'i aday gösterdi. Yapılan oylama sonucu, 15 oy alan Yusuf Göven belediye başkanlığına seçildi. Feride Salur Güleç ise 10 oy aldı.
 
 
 
Seçimin ardından konuşan Başkan Göven; "Ben bir hukukçu olarak her şeyi biliyorum anlamına gelmez. Seçimlere 11 ay var. Bu süre içinde Kumluca'mızı hep birlikte yöneteceğiz. Omuzlarımdaki yükün ağırlığının farkındayım. Ama bunu sizlerin yardımı ile birlik ve beraberlik içinde kaldırabileceğimi ümit ediyorum. Çıkan sonuç ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.
 
 
 
Meclis toplantısını, AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer, eski Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da locadan izledi.
 
 
Editör: TE Bilisim