Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası(KUTSO), Türk Loydu Denetçisi Olcay Koca tarafından gerçekleştirilen belge yenileme denetiminden başarıyla geçerek, ISO 9001:2015 revizyonu ile birlikte kalite belgesini yeniledi.
Kalite denetimine katılan KUTSO Meclis Başkanı Fahri Özen, KUTSO’nun hizmetlerinde Kalite Politikasının önemli bir yer tuttuğunu belirtti. Özen; “Bizim için önemli olan belgeyi alıp duvara asmak değil. Biz hizmetlerimizde kalite anlayışını özümseyip üyelerimizle olan tüm ilişkilerimizde bunu hayata geçirmek istiyoruz. Bugüne kadar yaptığımız kalite, standardizasyon ve akreditasyon çalışmalarında hiçbir zaman danışman firmalardan destek almadık. Stratejik planımızdan, kullandığımız evraklara kadar tüm çalışmalarımızı yönetim ve personelimizle birlikte hazırlıyoruz. Kalite sistemimizin gereklerine göre sürekli güncelliyoruz.
Gerçekleşen denetimden başarıyla geçtiğimiz için son derece memnunuz. Ayrıca Olca Koca Bey’e de yapıcı önerilerinden ve denetiminden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizim için çok güzel bir denetim oldu. Çalışmalarımız üyelerimizin memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için devam edecek” dedi.
 
Editör: TE Bilisim