Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ve beraberindeki heyet gazetecilerle buluştu. Başkan Baraner, partilerinin ilçe kongrelerinin önümüzdeki hafta itibarıyla başlayacağını söyledi.
CHP'den ayrılan Muharrem İnce tarafından kurulan Memleket Partisi'nin Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner, partinin ilk belediye başkanı olan İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ve ilçe başkanları, Atatürk Parkı içerisindeki bir restoranda gazetecilerle bir araya gelerek, gündemi değerlendirdi. Önümüzdeki hafta ilçe kongrelerini gerçekleştirmeye başlayacaklarını söyleyen Baraner, Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı ve Döşemealtı ilçe başkanlarını tanıttı.
Partilerine gittikleri her yerde ilgi gösterildiğini söyleyen Baraner, Antalya'da da turizmi ve tarımı hareketlendirmek istediklerini söyledi. Baraner, “Dünyada toprak dinlendiriliyor, rüzgar arındırılıyor, yağmur temizleniyor. Bu kadar önemli konular dünyada, biz hala 40 yıl öncesinin Antalya'daki sloganlarını paylaşıyoruz. Dünya pandemiden sonra değişti. Dünyada yeşil aydınlanma var. Doğaya katkı sunmuyor ise en büyük ekonomik servetin bile anlamı yok" dedi.
Baraner'in ardından konuşan belediye başkanı Küçükkuru ise İbradı'ya artık daha fazla turist geldiğini ve ilçelerinin tanıtımı için turizm fuarlarının hepsine katılmaya çalıştıklarını söyledi.
Editör: TE Bilisim