Antalya'nın Demre ilçesinde belediye ekipleri, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla nöbette bulunan sağlık personelini ziyaret etti.
Demre Belediyesi ekipleri, Belediye Başkanı Okan Kocakaya'nın direktifiyle Demre'de 14 Mart Pazar günü nöbetçi olarak görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Ekipler, Demre Devlet Hastanesi, Demre ilçe merkezi ve Demre'ye bağlı Beymelek Mahallesi'nde görev yapan 112 ekiplerini ve nöbetçi eczanede görev yapan personeli ziyaret etti. Sağlık çalışanlarına birer çay kupası hediye eden ekipler ayrıca sağlık çalışanlarına baklava ikram ederek, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.
Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Maalesef bu yıl 14 Mart Tıp Bayramı, sokağa çıkma kısıtlamasının yaşandığı bir güne rast geldi. O nedenle sadece nöbetçi ekipleri ziyaret ederek, ilçemizdeki tüm sağlık çalışanlarımız adına onların Tıp Bayramı'nı kutladık. Gece gündüz demeden, insan yaşamının kutsallığından ödün veremeden, özellikle bu pandemi döneminde yaşamlarını bizim için feda eden sağlık kahramanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum. Bu süreçte yaşamını kaybeden sağlık çalışanlarımızı saygıyla, rahmetle anıyorum" dedi.
 
Editör: TE Bilisim