Demre Belediyesi tarafından düzenlenen 3'üncü Demre - Kekova Festivali'nin ikinci akşamında Özcan Deniz sahneye çıktı. Ünlü sanatçı 1,5 sahnede kalarak Demrelileri coşturdu.
Demre Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Demre- Kekova Festivali'nin ikinci akşamında ünlü sanatçı Özcan Deniz sahne aldı. Konseri Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün de aralarında bulunduğu yaklaşık 6 bin kişi izledi. Ünlü sanatçı Özcan Deniz, konserine 'Nasip Değilmiş' adlı şarkısı ile başladı. Bu şarkının ardından "Bu akşam aşk acısı çekenler için, bu şarkılarımı söyleyeceğim. Kalbinize tuz basa basa, hepinizi iyileştireceğim. Şarkılarımda bana eşlik edin. Acılarınızı unutun" diyen Özcan Deniz, konserine 'Dön Desem', 'Sevdanı Rengi', 'Arap Saçı', 'Zır Deli', 'Derin Duygular', 'Yapmak Lazım', 'Yalan mı' şarkıları ile devam etti. 'Neredesin Firuze' filminin şarkısı olan 'Beni Affet' şarkısı ve 'Gönül Dağı' türküsü ile alandakileri coşturan Özcan Deniz, davul eşliğinde 'Bahça Duvarından Aştım' ve 'Leyla' türkülerini hem söyledi hem de oynadı. Alanda bulunan binleri de oynatan Deniz, 'Hadi Hadi Meleğim' adlı şarkı ile konserini bitirdi.
Konser boyunca Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya ve eşi avukat Funda Kocakaya, gençlerin arasında Özcan Deniz'in şarkılarına eşlik etti. Konsere katılan binlerce izleyici de konser boyunca Özcan Deniz'in söylediği şarkı ve türkülere eşlik ederek coştu. Konser sonunda Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, sanatçı Özcan Deniz'e bir teşekkür plaketi, eşi avukat Funda Kocakaya da bir demet çiçek vererek, teşekkür etti.
 
Editör: TE Bilisim