VALİ Ersin Yazıcı, Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri olan Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kuruluşunun 182'nci yıldönümü dolayısıyla Antalya Başmüdürü Sefa İnce ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Vali Ersin Yazıcı, PTT'nin 182'nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında PTT Antalya Başmüdürü Sefa İnce ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Misafirleriyle yakından ilgilenip tek tek sohbet eden Vali Yazıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek tüm PTT personelinin 182'nci kuruluş yıl dönümünü kutladı. Ziyarette konuşan PTT Antalya Başmüdürü Sefa İnce, teşkilatın faaliyetleri, amaçları, hedefleri ve kuruluş yıl dönümü etkinlikleri hakkında Vali Yazıcı'yı bilgi verdi.
SÜREKLİ KENDİNİ YENİLEYEN KURULUŞ
PTT'nin geçmişten günümüze vatandaş odaklı başarılı çalışmalara imza attığını söyleyen Vali Yazıcı, "Ülkemizin en güçlü ve en köklü kuruluşlarından PTT teşkilatımızın, bu kadim kuruluşumuzun 182'nci yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. İki asra yaklaşan tarihiyle PTT teşkilatımız, ülkemizin en köklü kurumlarından biri. Bu köklü kurumumuz vatandaş odaklı çalışmalarıyla başarılı işlere imza atıyor. İki asra yaklaşan tarihiyle PTT, özellikle son yıllarda hızla ilerleyen teknolojik gelişmeler ve değişen ihtiyaçlar konusunda da hizmet kalitesini sürekli yükselterek vatandaşlarımızın da beğenisini toplayan bir kuruluştur. Bu, bizler için gurur verici" dedi.
HIZLI VE KALİTELİ HİZMET
PTT teşkilatının eski bir teşkilat olmasına rağmen sürekli kendini yenileyerek teknolojiyi yakından takip ettiğini aktaran PTT Antalya Başmüdürü İnce, kurum olarak yeniliklere açık olduklarını ve teknolojiyi yakından takip edip yeniliklere devam edeceklerini vurgulayarak, "Vatandaşlarımızın en iyi, en kaliteli ve en hızlı hizmeti almaları için elimizden geleni yapmaya, sürekli yenilenmeye devam edeceğiz" diye konuştu. PTT Antalya Başmüdürü İnce, Vali Yazıcı'ya PTT'nin kuruluşunun 182'nci yıl dönümü anısına pul albümü hediye etti
Editör: TE Bilisim