Antalya'daki bir aile sağlık merkezinde hemşire olarak görev yapan Havva Dilek, yazdığı şiirlerini ikinci kitabında topladı. Dilek, yayımlanan kitabını koronavirüs salgını ile mücadele eden sağlık çalışanlarına imzaladı.
Kepez ilçesindeki Fevzi Çakmak Aile Sağlığı Merkezi hemşirelerinden Havva Dilek, 'Tenimin İnceldiği Yerdeyim' adlı şiir kitabından sonra, koronavirüs ile mücadele kapsamında yoğunlaşan işlerinin arasında yazdığı şiirleri, ikinci kitabında topladı.
SAĞLIKÇILARA İMZALADI
Şair hemşire Havva Dilek, 'Koronavirüs Karantinasından 3 Nolu Çıkış Kapısı: Şiir' adlı yeni şiir kitabını sağlık çalışanlarına imzalayarak hediye etti. Şiir kitabı, sağlık camiasında büyük ilgi gördü. Fevzi Çakmak Aile Sağlığı Merkezi doktorlarından Murat Arat, hemşire Hatice Salman, mesai arkadaşları Havva Dilek'in yeni kitabında yer alan şiirlerine övgü yağdırdı.
Hemşire Havva Dilek, “Dünyayı tehdit eden koronavirüs salgınının yayıldığı çok riskli bir dönemden geçiyoruz. 'Bu süreçten sağlıklı bir şekilde nasıl çıkacağız, çıkabilecek miyiz?' gibi soru işaretleri de zihinlerimizde oluşabiliyor. Böyle bir dönemde yazdığım şiirleri bir kitapta toplamaya karar vermiştim" diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim