SAĞLIK SEKTÖRÜNÜN YILDIZLARI ANTALYA’DA BULUŞUYOR
  Sağlık sektörünün yıldızları 19-20 Ocak tarihlerinde Antalya’da buluşacak.
  Antalya Limak Atlantis Deluxe Otel’de 19-20 Ocak günlerinde düzenlenecek olan “Trust Antalya Hospital Exhibition Fuarı” için geri sayım başladı. Asya, Avrupa ve Afrika kıtasından temsilcileri bir araya geleceği fuarda, yılın ödülleri de sahiplerini bulacak.
Fuarın ilk günü yoğun yüz yüze görüşme maratonuyla geçecek, ikinci günü ise panel ve ödül törenine ev sahipliği yapacak. Düzenlenecek panellerle katılımcıların bilgilendirileceği fuarda ödül töreniyle de yılın enleri ödüllerine kavuşacak.
PANELLER DÜZENLENECEK
Sağlık turizminin de başkenti olan Antalya, sağlık sektörü temsilcilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Sektörün önde gelen firmalarının yanı sıra Asya, Avrupa ve Afrika kıtası temsilcilerinin de yer alacağı fuarda paneller de düzenlenecek. Açılış konuşmasını Yalçın Avcı ile Mert Levent Baş’ın yapacağı fuarda, medikal turizmin geleceği konulu panelde Dr. Uğur Baran, Dr. Mahir Turan ve Dr. Cem Kınay, tedavilerin geleceği konulu panelde ise Dr. Arzu Akçal ile Dr. Derda Kaya katılımcıları bilgilendirecek.
SAĞLIK SEKTÖRÜNÜN DEVLERİ ANTALYA’DA BULUŞACAK
Sağlık sektörünün devlerini ağırlamaya hazırlanan Antalya; dev markalara ev sahipliği yapacak. Yurtiçi ve yurtdışından ortalama 300 kişinin katılacağı fuardan, katılımcılar üst düzey verimle ayrılacak. Sektörün devlerini ağırlanacağı fuarda yılın enleri de ödüllendirilecek. Yılın En Başarılı Sağlık Programı Ödülü Lider TV’de yayınlanan Selda Kuzu’yla Sağlık Sohbetleri Programına, Luxury Medical Travel Ödülü, Yılın En İyi Çıkış Yapan Firması Ödülü, Ömür Boyu Başarı Ödülü kategorilerinde ödüllerin sahiplerini bulacağı ödül töreninde sağlık turizminin yıldızları bir kez daha parlayacak.
MEDİKAL TURİZM PROFESYONELLERİ SERTİFİKASI VERİLECEK
Fuar, katılımcılarına vereceği Dünya Medikal Turizm Örgütü onaylı Medikal Turizm Profesyoneli Sertifikası’yla da adından söz ettirecek. Dünya Medikal Turizm Örgütü tarafından verilen ve dünyada geçerliliği olan en önemli Medikal Turizm Profesyoneli Sertifikası’nın talep üzerine de verileceği fuar, sağlayacağı işbirlikleriyle katılımcıların yüksek ölçüde verim alabileceği bir ortam sunacak.
FUAR, BÜYÜK FIRSATLAR YARATACAK
Turizm denilince Antalya’nın akla gelen ilk şehir olduğunu ve bu nedenle de fuarı Antalya’da organize ettiklerini belirten The Future X Event Satış Müdürü Selda Kuzu, “İş birliği ve yatırım imkânlarının geliştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen bu fuarın büyük fırsatlar yaratması bekleniyor. Etkinlikte, çok önemli ve bilgilendirici paneller olacak. Türkiye’nin marka olmuş diş klinikleri, tüp bebek merkezleri, saç ekim merkezleri, estetik merkezleri ve sağlık turizmi acenteleriyle sağlık turizm acenteleri fuarda yer alacak” dedi.
 
Editör: TE Bilisim