Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Konyaaltı Sahili'nde gerçekleştirdiği 'Sahilde Sinema Var' etkinliği 'Bayi Toplantısı' filmi ile devam etti. Manavgat ve Aksu'da ise Gezen Sinema etkinliği kapsamında 'Ayla' filmi vatandaşlarla buluştu. Antalyalılar aileleriyle birlikte serin bir yaz akşamında açık havada film izlemenin keyfini yaşadı.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'Sahilde Sinema Var/Maskeli Sinema' etkinliği kapsamında sinemaya hasret kalan Antalyalılar sosyal mesafe ve hijyen kuralları içerisinde açık havada sinema keyfi yaşamaya devam ediyor. Konyaaltı Sahili Beach Park Varyant Meydanı'nda ücretsiz gerçekleştirilen etkinliğinin ikinci haftasında 'Bayi Toplantısı' filmi Antalyalılarla buluştu.
FİLM KEYFİ
Sinemaseverler serin bir yaz akşamında sahilde açık havada film keyfi yaşadı. Pandemi tedbirleri kapsamında giriş kapılarında güvenlik görevlileri vatandaşların ateş ölçümlerini gerçekleştirdi. Alan girişinde vatandaşların elleri dezenfekte edildi, maskesi olmayanlara maske verildi. Sahilde Sinema Var' etkinliği kapsamında 24 Haziran'da 'Düğün Dernek 2, 25 Haziran'da 'Unutursam Fısılda', 26 Haziran Cumartesi 'Ayla' filmi gösterilecek.
GEZEN SİNEMA MANAVGAT VE AKSU'DA
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 19 ilçeyi kapsayan 'Gezen Sinema' etkinliği de Manavgat ve Aksu'da devam etti. Manavgat'ta iki gün üst üste gösterim yapılan açık hava sinema etkinliğinin ilki Manavgat Atatürk Kültür Merkezi önünde ikincisi ise Manavgat Sarılar Pazar yerinde gerçekleştirildi. Vatandaşlar, sinema etkinliği gösterisini çimler üzerinde ilgiyle izledi. Aksu'da da ANFAŞ önünde gerçekleştirilen film gösterimi pandemi önlemleri kapsamında gerçekleştirildi. Etkinlik alanına girişte HES kodları kontrol edildi alana giren her kişinin ateşi ölçüldü.
 
Editör: TE Bilisim