Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şube Başkanı Süleyman Girgin, Antalyalılara Ramazan ayında fitre ve zekatlarını THK'ya verme çağrısında bulundu.
Ramazan ayı dolayısıyla açıklamalarda bulunan THK Antalya Şube Başkanı Süleyman Girgin, THK'nın Atatürk'ün Türk milletine emaneti olduğunu söyledi. Kurulduğu 1925 yılından beri THK'nın vatandaşlardan kendisine gelen bağışlarla havacılığı geliştirmeye çalıştığını belirten Girgin, Antalyalıların fitre ve zekatlarını da THK'ya vermelerini beklediklerini ifade etti.
'DEVLETİMİZE VE MİLLETİMİZE HİZMET ETMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ'
Şube Başkanı Süleyman Girgin, şunları kaydetti: Vatandaşlarımızın kurumumuza yaptıkları fitre, zekat yardımları ve destekleri ile devletimizin, gençlerimizin ve çocuklarımızın havacılık alanındaki gelişmeleri yakında takip etmesine yardımcı oluyoruz. Aynı zamanda ülkemizin ihtiyacı olan alanlarda kurumumuza ait tesisleri, eğitim faaliyetlerine açıyoruz. Biz, devletimize ve milletimize hizmet etmenin onur ve gururunu yaşıyoruz. Bu anlamda halkımızın yapmış oldukları yardımlar ülkemiz için büyük önem arz etmekte olup kurumumuzun ve devletimizin gelişmesine büyük katkılar sağlıyor. Halkımızın yardımları ve destekleri ile varlığını sürdüren Türk Hava Kurumu, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyor, desteklerinden dolayı halkımıza çok teşekkür ediyoruz."
 
Editör: TE Bilisim