KAŞ’TA POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANDI
  EMNİYETTEN ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT
   Kaş ilçesi’nde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177’nci yıl dönümü ve Polis Haftası  etkinliklerle kutlandı.
 Kaş İlçesinde Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177’nci yıl dönümü ve Polis Haftası etkinliklerle kutlandı. Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Kaş Merkez Camii’nde tüm Şehitler için Mevlit okutuldu. Mevlit programına Kaş İlçe Emniyet Müdürü Volkan Cansever, Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu, İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, Kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, müdürleri ve vatandaşlar katıldılar.
Kaş Merkez Camii’nde okunan Kuran’ı Kerim Tilavetinin ardından İlçe Müftüsü Topaloğlu tüm Şehitler için dua ederek Allahtan rahmet niyaz etti. Daha sonra vatandaşlara lokma tatlısı ikram edildi.
ŞEHİT POLİS ADNAN KISAR’IN MEZARI ZİYARET EDİLDİ
Kaş İlçesinde Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177’nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 8 Nisan Cuma günü Saat 14:00’de Şehit Özel Harekat Polisi Adnan Kısar’ın Kaş’ın Kınık Mahallesinde bulunan şehitliği ziyaret edilerek dualar okundu.
10 NİSAN PAZAR GÜNÜ İSE SAAT 10:00’DA CUMHURİYET MEYDANINDA RESMİ TÖREN
Polis Haftası etkinlikleri kapsamında 10 Nisan Pazar günü Saat 10:00’da Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen Törende Atatürk Anıtına Çelenk konuldu. Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Kaş İlçe Emniyet Müdürü Volkan Cansever İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde tebrikleri kabul ederek, konuklarla sohbet ederek, ikramlarda bulundu. Akşam Saat 20:00’de Cumhuriyet Meydanında konuklara Lokma İkramı yapıldı.
KAŞ KAYMAKAMI YAZICI'DAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET
Kaş Kaymakam Yazıcı Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.
Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Türk Polis Teşkilatının 177’nci kuruluş yıldönümü münasebetiyle, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu. İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışanlarının Polis Haftasını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.
KAŞ KAYMAKAMI TÜRK POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 177. YILDÖNÜMÜ KUTLADI
Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Kaymakam Yazıcı yayımladığı mesajında” Kuruluşundan bugüne, kadar ülkemizde huzur ve güvenliği sağlamayı, vatandaşımızın can ve mal güvenliği ile vatan namustur diyerek vatanı korumayı, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, gücünü kanunlardan, desteğini halktan alan geçmişi şanla ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci yıl dönümünü hep birlikte kutlamanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Fedakarca hizmet veren kahramanlarla dolu polis teşkilatımız, zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin dürüst ve özverili çalışma anlayışıyla üstlendiği her görevi yerine getiren emniyet mensupları, milletimizin kendisine olan güveni ve sevgisini arkasına alarak, büyük başarılar elde etmiştir. Gösterdiği olağanüstü gayretler ve yaptığı hizmetler sonucunda milletimizin gönlünde taht kurmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 177. Yıl dönümü ve Polis Haftası Münasebetiyle, ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen tüm emniyet mensuplarımızı, şükranla ve içtenlikle kutluyor, görevleri esnasında şehadete eren kahraman polislerimizi rahmet, gazilerimizi şükranla anarken; Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarına ve ailelerine sağlık, başarı ve huzur dolu ömürler diliyorum”dedi
 
 
Editör: TE Bilisim