Vali Ersin Yazıcı ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, hayırsever Gülşen ve Mehmet Fehmi Diktaş ile nakdi yardım karşılığında Kütükçü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne, 'Gülşen-Mehmet Fehmi Diktaş Kütükçü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' adı verilmesi için protokol imzaladı. Antalya'nın hayırsever konusunda çok şanslı olduğunu söyleyen Vali Yazıcı, "Hayırseverlerimizin geleceğimize yaptığı bu yatırım çok değerli" dedi.
Antalya Valiliği'nde düzenlenen protokol törenine Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, hayırseverler Gülşen ve Mehmet Fehmi Diktaş çifti katıldı.
'DAHA ÖNCE KARŞILAŞMADIĞIM KADAR HAYIRSEVERLE KARŞILAŞTIM'
Protokol töreninde konuşan Vali Yazıcı Antalya'nın hayırsever noktasında çok şanslı bir kent olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti:"Antalya gerçekten her şeyiyle mükemmel bir şehir. Bunların başında da hayırseverleri geliyor. Antalya turizmin olduğu kadar gönlü bol insanların da başkenti. Bu şehre geldiğimden beri daha önce karşılaşmadığım kadar hayırseverle karşılaştım. Hem Antalya'mız adına hem de ülkemiz adına yaptığınız bu hayırdan dolayı teşekkür ediyorum."
'YAPILAN BU HAYIRLAR SADECE PARA İLE OLMUYOR'
Eğitimle yatıp kalkan biri olarak eğitime yapılan yatırımlardan son derece mutlu olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, "Her zaman söylediğim gibi, yapılan bu hayırlar sadece para ile olmuyor. Para tek başına yeterli değil. Ülkemizde sizden çok daha zengin kişiler vardır. Ama bu hayır gerçekten gönül işi. Gönlü güzel insanlarımıza nasip oluyor. Allah bu kalp güzelliğini de sizin gibi insanlara nasip etmiş. Allah sizlerden razı olsun, sayınızı arttırsın" şeklinde konuştu.
BAKAN YARDIMCISI: ANTALYA BU KONUDA ÇOK ŞANSLI
Antalya'yı yakından takip ettiklerini ve hayırseverin eğitime ciddi katkılarının olduğunun altını çizen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Şensoy da, "Antalya'daki hayırseverlerimizin eğitime yapmış oldukları katkıları biz de yakinen takip ediyoruz. Antalya bu konuda çok şanslı. Hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz" dedi. Protokol için Vali Yazıcı'ya teşekkür ederek en büyük temennisinin ülke geleceğine katkı sunacak gençler yetişmesi olduğunu söyleyen hayırsever Mehmet Fehmi Diktaş, "Para gelir gider. Hiç önemli değil. Yaptığımız katkıyla inşallah ülkemize, milletimize katkı sunacak hayırlı gençler yetişecek. Bu vatan bizim. Bu gençler bizim. Bu gençlerimizi hayırlı evlatlar olarak yetiştirebilirsek ne mutlu bize" diye konuştu.
Editör: TE Bilisim