Antalya Valisi Ersin Yazıcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Vali Yazıcı, mesajında şu ifadelere yer verdi:"Tarih boyunca, birlik ve beraberlik sayesinde her türlü zorluğun üstesinden gelen Aziz Milletimizin, egemenlik ve bağımsızlığının tezahürü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 101'inci kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın gurur ve heyecanı içindeyiz.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Bütün dünya şunu bilmelidir. Bu milletin başında hiçbir makam ve kuvvet yoktur. Yalnız bir güç ve kuvvet vardır. O da milli egemenliktir. Yalnız bir makam vardır. O da milletin kalbi, vicdanı ve mevcudiyetidir' sözleri, egemenliğin millet iradesine bırakıldığının, millî iradenin dışında hiçbir yönetimin, hiçbir vesayetin tanınmayacağının ve tam bağımsızlık yolunda ilerleyişimizin tüm dünyaya ilanıdır.
Milli iradenin hayat bulduğu bu önemli günü bayram olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, çocuklara verdiği değeri göstermiş ve Türk Milleti'nin geleceğinin çocuklarımızın omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir. 23 Nisan tarihinin çocuklarımıza bayram olarak hediye edilmesi milletimizin geleceğine verdiği değerin ve önemin en büyük göstergesidir.
Sevgili çocuklar; kahraman milletimizin evlatları olarak sizler, ülkemizin yarınlarısınız. Şanlı geçmişimizden aldığınız güçle, milletimizin yarınlarını şekillendireceksiniz. Sizler, bu cennet vatanın hem sahipleri hem de emanetçilerisiniz. Geleceğimiz sizlerin omuzlarında yükselecek.
23 Nisan'ı çocuklarımıza armağan eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, Meclisimizin kuruluşundan itibaren hizmeti geçenleri ve bu kuruluşun mimarı aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 101'inci yıldönümünü ve sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum."  
 
Editör: TE Bilisim