Vali Ersin Yazıcı, Antalya Çiçekçiler Esnaf Odası ve Antalya Emlak Komisyoncuları, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası'nın yeni hizmet ofislerinin açılış törenine katıldı. Açılış kurdelesini kesen Vali Yazıcı, “Ülkemizin misafir odası Antalya'mızda omuzlarımızda ağır bir sorumluluk var. Bu sorumluluğu asla unutmadan ülkemizin ve şehrimizin ekonomisine katkı sunmaya devam edeceğiz" dedi.
Antalya Çiçekçiler Esnaf Odası ve Antalya Emlak Komisyoncuları, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası'nın yeni hizmet ofislerinin açılış töreni gerçekleştirildi. İlk olarak Antalya Çiçekçiler Esnaf Odası ofisi açılış törenine katılan Vali Ersin Yazıcı'ya Muratpaşa Kaymakamı Dr. Orhan Burhan, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve Antalya Çiçekçiler Odası Başkanı İsmail Bakaç eşlik etti.
'ESNAFIMIZLA EL ELE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ'
Törende konuşan Vali Yazıcı, “Antalya Çiçekçiler Esnaf Oda'mızın günümüz koşullarına uygun ve modern hizmet ofisinin açılışını AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve Antalya Çiçekçiler Odası Başkanı İsmail Bakaç ile birlikte gerçekleştirdik. Tüm esnafımızı bu şehre hizmet edenler, değer katanlar olarak görüyoruz. Bu şehrin insanlarına hizmet sunarken, şehrimizi güzelleştirerek dünyaya tanıtımı noktasında çok büyük katkılarınız var. Güzel şehrimiz Antalya'yı daha da güzelleştirmek için esnafımızla el ele çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Vali Yazıcı ve protokol üyeleri, Antalya Çiçekçiler Esnaf Odası'nın açılış töreninin ardından Antalya Emlak Komisyoncuları, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası'nın açılış törenine geçti. Törende Vali Yazıcı'ya Antalya Milletvekili Cavit Arı, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve Antalya Emlak Komisyoncuları, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar eşlik etti.
'TURİZMDEN, TARIMA EN İYİ VE KALİTELİSİ'
Açılış töreninde konuşan Vali Yazıcı, odanın 5 bine yakın üyesinin olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:“5 bine yakın üyesi olan Antalya Emlak Komisyoncuları, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Oda'mızın yeni hizmet ofisinin açılışı için bir aradayız. Odamızın üyelerine bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Şehrimiz bir dünya şehri. Şehrin gelişimine katkı sunuyorsunuz. Bunun her zaman devamını bekliyoruz. Burası ülkemizin misafir odası. Biz 85 milyonu temsil ediyoruz. Yurtdışından buraya gelen misafirimiz buradan ayrıldıktan sonra Antalya'yı Türkiye olarak anlatıyor. Bu yüzden omuzlarımızda ağır bir sorumluluk var. Bu sorumluluğu asla unutmadan ülkemizin ve şehrimizin ekonomisine katkı sunmaya devam edeceğiz. Bu şehirde turizmden tarıma her şeyin en iyisi ve en kalitelisi yapılıyor. Hemşehrilerime güveniyorum. Bu sorumluluğun bilincinde hareket ederek şehrimize katkı sunmaya devam edelim."
Vali Yazıcı, konuşmasının ardından açılış kurdelesini keserek yeni hizmet ofisinin açılışını gerçekleştirdi.
MEHMET AKİF CADDESİ'NDE ESNAFI ZİYARET ETTİ
Açılış törenlerinin ardından AESOB Başkanı Adlıhan Dere ile birlikte Mehmet Akif Caddesi esnafını ziyaret eden Vali Yazıcı, "Mübarek Üç Aylar'ın bereketini yaşadığımız bu günlerde, Antalya'mızın her noktasındaki esnafımızı ziyaret etmeye, taleplerini ve önerilerini dinlemeye devam ediyoruz. 'Esnaf kalkınırsa ülke kalkınır' anlayışıyla toplumumuzun temel direği olan esnafımızı ziyaret etmeye, hemşehrilerimizin hal hatırlarını sorarak taleplerini yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Bütün esnafımıza işlerinde kolaylıklar ve bereketli kazançlar diliyorum" dedi. AESOB Başkanı Adlıhan Dere ise Vali Yazıcı'nın esnafın yanında olmasının kendileri için çok değerli olduğunu söyleyerek, "Esnafımızın Hamisi Antalya Valimiz Sayın Ersin Yazıcı ve Kepez Kaymakamımız Sayın Nusret Şahin ile birlikte Mehmet Akif Caddesi'nde esnaf ve sanatkârlarımızı işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler bereketli kazançlar diledik" diye konuştu.
Editör: TE Bilisim