Antalya'nın Serik ilçesinde çıkan hortum nedeniyle yaklaşık 20 cam ve plastik sera zarar gördü.Serik'e bağlı Kozağacı Mahallesi'nde saat 10.00 sıralarında hortum çıktı. Denizde başlayıp kıyıya ulaşan hortum yaklaşık 20 cam ve plastik seraya zarar verdi. Seraların plastik örtülerini uçuran, camlarını kıran hortum; ekili domates, biber ve salatalıklara da zarar verdi.

Vatandaşların haber vermesi üzerine Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri bölgede hasar tespit çalışmalarına başladı.
 
3 EVİN ÇATISI UÇTU

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Kozağacı Mahallesi'nde, sabah saatlerinde meydana gelen hortum, 20 cam ve plastik serada hasara neden olurken, 3 evin de çatısını uçurdu. Bölgedeki enerji nakil hatlarının kopmasına yol açan hortumda, ismi öğrenilemeyen Suriyeli kadın işçi, baygınlık geçirdi. Bölgedeki hasar tespit çalışmaları sürdürülürken, kopan enerji nakil hatlarının onarılması için çalışma yapıldı.

'SERALARIMIZDA BÜYÜK ZARAR VAR'

Hortumda serasında hasar oluşan üretici Adem Çakan, "Saat 10.00 sıralarında Boztepe tarafından gelen hortum bir anda evin çatısını uçurdu. Elektrik tellerini koparan hortumda, yerde elektrik akımı meydana geldi. Bu sırada Suriyeli bir kadın işçi baygınlık geçirdi. Çalışan işçilerin üzerine seraların çatıları düştü. Şükür ki herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Seralarımızda büyük zarar var" dedi.

 
Editör: TE Bilisim