Antalya Büyükşehir Belediyesi ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, kadın çiftçilere yönelik bilgi ve kültür yarışması düzenleyecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, kadın çiftçilere yönelik bilgi ve kültür yarışması düzenliyor. Kadın çiftçilerin bir araya gelerek sosyalleşmelerinin yanında bilgi birikimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenecek yarışmaya son başvuru 27 Haziran. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü kadın çiftçilerin gelişimine katkı sağlamak ve sosyalleşmelerini arttırmak amacıyla kültür ve bilgi yarışması düzenleyecek. Yarışmaya katılmak isteyen kadın çiftçiler bulundukları ilçelerdeki Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine 27 Haziran’a kadar başvuru yapabilecek.

YARIŞMA DETAYLARI

Kadın çiftçiler, ilk olarak bulundukları ilçede ön elemeye tabi tutulacak. Yazılı sınav olarak gerçekleştirilecek ön elemede yarışmacılara 10 soru sorulacak. İlçe finalistlerinin belirlenmesinin ardından yarışmacılar yarı final elemelerine katılacak. Yarı finalde 19 ilçe birincileri kadın çiftçiler iki grup halinde yarışacak. Gruplarda ilk dörde giren yarışmacılar büyük finalinde yarışmaya hak kazanacak. Belirlenen 8 finalist il final yarışmasında birincilik için kıyasıya mücadele verecek. Dereceye giren yarışmacılar ödüllendirilecek.
 
 
Editör: TE Bilisim