Antalyalı iş kadını Hatice Bozkurt ve arkadaşları tarafından sosyal medya üzerinden başlatılan Antalya Kadınlar Çiçek Açıyor Platformu, kadınların ortak çalışması ile büyüyor.

Sosyal medya üzerinden organize olan kadınlar, Karaalioğlu Parkı içinde bir araya geldi. Üzerlerine çiçek desenli elbise, saçlarına çiçeklerden yapılan taç takan kadınlar, 5 Haziran Pazar günü saat 17.00'de Konyaaltı Varyant'ta buluşmak üzere tüm kadınları davet etti.

Antalya Kadınlar Çiçek Açıyor Projesi'nin amacının Antalya'nın mutlu, güzel ve huzurlu tarafını dünyaya göstermek olduğunu belirten projenin mimarı Hatice Bozkurt, "Bu bir turizm projesidir. Kadınlar Çiçek Açıyor Projesi, çiçek ve balon ile yayılacak, gün gün büyüyecek bir çalışma. Şimdiden sayımız 13 bin üyeye ulaştı. 5 Haziran günü varyantta sadece kadınlar buluşarak eşsiz bir manzara oluşturacağız. Antalya'ya Türkiye'nin dört bir yanından, dünyanın farklı ülkelerinden kadınları bekliyoruz. Burada Antalyalı kadınlar ev sahibi. Tüm dünyaya Antalya'nın güzel yanını, huzurlu ve mutlu tarafını göstereceğiz" dedi.
Basın açıklamasının ardından hep birlikte şarkı söyleyip eğlenen kadınlar bol bol özçekim yaparak ilk buluşmalarını ölümsüzleştirdi.

Editör: TE Bilisim