BYEGM Antalya İl Müdürü Esen Diler 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. Esen Diler'in mesajı şöyle; " İlkel toplumlarda dahi ekonomik hayata aktif olarak katılan kadın, günümüzün modern toplumlarında da bu rolünü devam ettirmektedir.
 
Türk kadını, 20.yy. başlarında, savaşlar nedeniyle erkek işgücünün azalmasıyla tarım sektörü dışındaki sektörlerde de varlığını göstermeye başlamış, hem “anne” olarak ev hayatının, hem de çalışma hayatının devamlılığını aynı sorumluluk ve azimle başarmıştır.
 
En kutsal kurum olarak nitelediğimiz “aile”nin temel taşı olan ve gelecek nesillerin sağlıklı, bilinçli bireyler olarak yetişmelerinde büyük rol oynayan kadınlarımızın medya sektöründeki varlıklarının artmasıyla “kadın”a verilen önemin de orantılı bir artış göstereceği muhakkaktır.
 
Ülkemizin, son dönemlerde tüm kurum ve bireyleriyle “kadın hakları” konusunda göstermekte olduğu hassasiyetin olumlu neticelerini en kısa zamanda göreceğimiz inancıyla, başta basın çalışanı arkadaşlarım olmak üzere tüm kadınlarımızın “8 Mart Kadınlar Günü”nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum." 
 
           

                                                                                                        
 
Editör: TE Bilisim