Dünyaca ünlü top model Adriana Lima'nın baş manken olarak podyuma çıkacağı Dosso Dossi Fashion Show'un açılış defilesinde, Victoria's Secret mankenleri Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros'un yanı sıra Rus modeller Victoria Lopyreva ile Viki Odintcova da yürüyecek.
Antalya'da 8- 13 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show'un açılış defilesi, 9 Haziran akşamı The Land of Legends Theme Park'ta yapılacak.

Son olarak Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov'un kızı Liza Peskova'nın konuk olarak yer alacağının açıklandığı moda günlerinin eğlence ve konser organizasyonları da dikkat çekici. Dosso Dossi gecelerini Dima Bilan, Nikolay Baskov ve Ayşe Hatun Önal konserleri renklendirecek.

Dünyaca ünlü top model Adriana Lima'nın baş manken olarak podyuma çıkacağı Dosso Dossi Fashion Show'un açılış defilesinde, Victoria's Secret mankenleri Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros'un yanı sıra Rus modeller Victoria Lopyreva ile Viki Odintcova da yürüyecek. Ünlü meleklerin yanı sıra 100 mankenli koreografinin gerçekleşeceği organizasyonu 30 ayrı ülke, 200 farklı şehirden gelen 5 binin üzerinde hazır giyim alıcısı izleyecek.

Katılımcıların konaklaması için Kunda bölgesi ve Belek'teki birçok otel Dosso Dossi için rezerve edildi. Bir hafta süresince modanın kalbinin atacağı Antalya'da, konser ve partilerle de moda etkinliğine renk katacak. Çoğunluğunun Rusya coğrafyasından olan ülkelerin dışında Avrupa ve Orta Doğu ülkelerinden de katılımcılar Dosso Dossi katılımcı listesinde yerini alıyor.

Antalya'ya gelecek olan alıcıların büyük çoğunluğunu Ruslar oluşturduğunu belirten Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmek Eraslan, “Türk Cumhuriyetleri, Ukrayna, Irak, Lübnan, Ürdün ve İranlı katılımcılar da burada olacak. Aynı zamanda Almanya ve İtalya'dan gelen butik sahiplerinin yanı sıra Sibirya bölgesinin en uç noktası olan Kamçakkalı yatırımcıları da ağırlayacağız" dedi.
 
Editör: TE Bilisim