Kaş Esnaf Odası Başkanı Ali Çalışkan ve Yönetim Kurulu kadın üyelerine dünya kadınlar günü nedeniyle hediyeler verdi
 
Kaş Esnaf Odası ve Sanatkarlar Odası  Başkanı Ali Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle  kadın üyelerini ziyaret ederek, hediyeler verdi
 Antalya’nın Kaş İlçesi’nde Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınları Günü nedeniyle  Kaş ve Mahallelerinde odaya üye kadın işletmeciler bir gün önceden ziyaret ettiler. Bir süre sohbet ederek, kadınlar günlerini kutladılar ve  hediyeler verdiler.

Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kaş Merkez ile Kınık , Kalkan, Yeşilköy ve Gömbe  Mahallelerinde yaklaşık 300 Kadın üyesine tek tek ulaşarak,  hem kadınlar günlerini kutladılar , hem de şal ve çiçekten oluşan hediye paketlerini takdim ettiler. Başkan Ali Çalışkan Kadın Üyelerinin ziyaretlerinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek; “ Kadın üyelerimiz hatırlanmaktan son derece memnun oldular.Kadınlarımızın ticaretteki varlıkları çok anlamlı ve değerli bizim için.Hem üretime katkı sunuyorlar, hem de katma değer  oluşturuyorlar.Tüm kadınlarımıza sağlık ve esenlikler diliyoruz “ dedi.




Editör: TE Bilisim