Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya-Gazipaşa arası Uğrak mevkiinde hayata geçirdiği Aysultan Kadınlar Plajı 29 Temmuz Cumartesi saat 18.00’de resmi olarak açılıyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından temeli 2016 yılının Ekim ayında atılan ve yaklaşık 1 milyon liraya mal olan Kadınlar Plajı 7 Temmuz’dan itibaren Kadınların hizmetine girdi. Aysultan Kadınlar Plajı’nın resmi açılışı ise 29 Temmuz Cumartesi saat 18.00’de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından gerçekleştirilecek.

ÜCRETSİZ SERVİS İMKANI

Kadınlar Plajı’nın hizmete girmesi nedeniyle Alanya ve Gazipaşa’dan ücretsiz servisler hizmet vermeye başladı. Alanya’dan 5 Gazipaşa’dan 3 servis sabah 08.00 ile akşam 20.00 arasında saat başı hizmet veriyor. Alanya’ya 35, Gazipaşa’ya 15 kilometre mesafede olan Aysultan Kadınlar Plajı’ndan iki ilçenin yanı sıra, Akseki, Gündoğmuş ve İbradı ilçeleri de yararlanıyor. Ayrıca yurdun değişik yerlerinden gelen yerli ve yabancı turistler de Kadınlar Plajı hizmetinden faydalanabilecek.


Editör: TE Bilisim