Kaş Belediyesi, gündeminde bulunan maddeleri karara bağlamak üzere olağan temmuz ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın başkanlığında yapılan toplantıdaki gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi.

Mecliste konuşan Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, ilçede bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Uluslararası Likya Kaş Kültür ve Sanat Festivalini tamamladıklarını, akabinde 9 günlük bayram tatilinin gerçekleştiğini hatırlattı.

Kaş’taki yoğun bayram sürecinde çalışmalarını aralıksız sürdüren belediye personeline teşekkür eden Başkan Ulutaş, esnafın ve turizmcinin iyi bir sezon geçirmesini dilediğini söyledi.

BEYMELEK SPOR KAŞ KINIK SPOR MAÇI İPTAL OLDU BEYMELEK SPOR KAŞ KINIK SPOR MAÇI İPTAL OLDU

Başkan Ulutaş, Antalya 2. Amatör Küme’de şampiyon olan Kaş Belediye Spor’a değinerek, takımın ilk yılında elde ettiği başarısıyla gurur duyduklarını, kulüp başkanı, teknik heyet ve futbolcularla sponsor firmalara teşekkür ettiğini kaydetti.

Toplantıda, Kaş Belediyesi bünyesinde işletilen tesislerin fiyat tarifelerinin güncellenmesiyle ilgili hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu kabul edildi.

Boğazcık Mahallesi’nin adının, muhtarın ve halkın talebi doğrultusunda “Sahil Barak” olarak değiştirilmesi kararlaştırıldı.

Toplantı sonunda meclisin ağustos ayında tatile gireceği, Eylül’de yeniden toplanacağı belirtildi.

Editör: ADEM AYDIN