Antalya 1. Amatör Küme'de mücadele eden 1923 Kaş Spor Kulübü'nün olağan genel kurulu gerçekleştirildi. 1923 Kaş Spor Başkanı olan İlyas Kahraman, genel kurulda yeniden aday olmadı. Tek liste ile gidilen seçimlerde başkanlığa 6 yıldır 1923 Kaş Spor'un kaptanlığını ve kaleciliğini yapan Bekir Göncü seçildi.
Antalya 1. Amatör Küme'de mücadele eden 1923 Kaş Spor Kulübü'nün olağan genel kurulu yapıldı. Kaş Belediyesi Salonu'nda yapılan genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Divan başkanlığına mali müşavir Hayri Süt seçildi. Ardından faaliyet raporu ve denetim kurulu raporları okunarak, oybirliği ile kabul edildi. Mevcut başkan İlyas Kahraman yeniden aday olmayacağını belirterek, yeni bir yönetim oluşmasını istedi. Ardından seçimlere geçildi.
Tek liste ile gidilen seçimlerde 1923 Kaş Spor Kulüp Başkanlığı'na, kulübün 6 yıldır kaleciliğini ve kaptanlığını yürüten Bekir Göncü seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine Ali Çınar, Muharrem Ülker, Mehmet Gacar, Gürkan Yalçın, Utku Doğan, Tuğsan Akbulut, Saime Özen Yıldırım, Saliha Çınar, Mehmet Akay, Halis Şahan, Birol Özkaya, Yaşar Beşmart ve Sedat Çalışkan seçildi. Denetim kurulu üyeliklerine de Bora Şencan, Erkan Aka, Hüseyin Çekkin, Süleyman Uludağ, Abdullah Durman ve Özgür Usta seçildi.
Teşekkür konuşması yapan 1923 Kaş Spor Kulübü'nün yeni Başkanı Bekir Göncü, "6 yıldır bu kulübün kaptanlığını ve kaleciliğini yaptım. Bu yıl da antrenörlüğünü yapacağım. Genel kurul bana başkanlık yapma onurunu da verdi. Öncelikle Başkanımız İlyas Kahraman'a ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bana kulübü borçsuz ve kasasında 16 bin 360 lira nakit para ile teslim ediyor. Hiçbir yere borcu da yok. İki yıllık görev sürecinde önceliğimiz alt yapı olacak. Genç futbolcular yetiştireceğiz. Şu anda bile 2006- 2007 doğumlu 100 gencimize eğitim veriyoruz. Futbol takımımız şu anda Antalya 1. Amatör Küme'de mücadele ediyor. Hedefimiz takımımızı Antalya Süper Amatör Lig'e yükseltmek. Kaş'ın adını turizmden sonra, futbolda da duyurmak olacaktır. Herkesi takıma desteğe davet ediyorum" dedi.
 
Editör: TE Bilisim