Antalya 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele eden 1923 Kaşspor’un olağan genel kurulu yapıldı. Başkanlığa tek aday olarak katılan turizmci İlyas Kahraman seçildi. Eski başkan Halis Şahan ise aday olmadı.
    Antalya 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele eden 1923 Kaşspor’un olağan genel kurulu yapıldı. Divan Başkanlığı’nı Hayri Süt’ün yaptığı kongre, saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Faaliyet raporu, tahmini bütçe ve denetleme kurulu raporları okunarak, oybirliği ile kabul edildi. Ardından seçimlere geçildi.  Tek liste ile gidilen seçimler sonucunda 1923 Kaşspor Başkanlığı’na turizmci İlyas Kahraman seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine de  Bekir Göncü, Hüseyin Çekkin, Halis Şahan,  Ali Çınar, Özcan Uludağ, Sertaç Kazancı,  Emine Şeyda Torunoğlu,  Saliha Çınar,  Saime Özen Yıldırım,  Mustafa Yaşar Bulut,  Özgür Recep Yılmaz, Murat Çalışkan ve Fatih Akgün seçildi.
   Denetim kurulu üyeliklerine de Bora Şencan, Süleyman Uludağ, Erkan Aka, Vural Koca, Mehmet Akay ve Muharrem Yıldırım seçildi.
   Kongre sonrası bir konuşma yapan, 3 yıllığına 1923 Kaşspor Başkanlığı’na seçilen turizmci İlyas Kahraman yaptığı konuşmada”Spor toplumun birleştirici gücüdür. Önemli bir tanıtım ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutma aracıdır. Sporun motoru da futboldur. İlk hedefimiz 1923 Kaşspor’un alt yapısını oluşturmak. Ardından Antalya Süper Amatör Lige yükselmesini sağlamaktır. Bu amaçlar uğruna hep birlikte çaba harcayacağız” dedi.
 
 
Editör: TE Bilisim